Online marketing inhuren: intern of extern?

Je bent er uit. Je wilt je online marketing-afdeling opschalen. Maar dan sta je voor een lastige keuze, schakel je een online marketing-bureau in of ga je voor een freelance-constructie? Allebei de opties brengen zo zijn voor- en nadelen met zich mee, wat de keuze niet altijd makkelijker maakt. We zetten ze graag voor je op een rijtje. 

Een freelancer inhouse.

  • Je houdt controle over het proces en houdt zich op wat er gebeurt. De online marketeer zit letterlijk bij jou op de afdeling zodat je elk moment kan navragen hoe het ervoor staat. Met een online marketing-bureau is dat toch lastiger.
  • Een inhouse online marketeer raakt meer geïntegreerd in de organisatie en krijgt zo meer feeling dan een extern bureau ooit zal kunnen krijgen.

Sorry, comments are closed for this post.

Ervaren professionals

Juridisch alles geregeld

Uw vraag is leidend

Zie alles continu geregeld