Ik wil een Online Mind

pijltje

Voor werkgevers

De juiste online marketing professional op de juiste plek

pijltje

Tijdelijk extra handjes nodig voor een groot project? Een medewerker die plots wegvalt? Oftewel: heeft u behoefte aan een online marketeer, in welke vorm dan ook? Kies dan voor detachering. Detachering is scalable, en dat is wel zo handig. Online Minds is dé specialist in online marketing recruitment en kan het recruitment proces volledig van u overnemen. Daarnaast denken we graat met u mee over wat voor online marketingbehoefte u nu precies heeft. Zoekt u een allround online marketeer, of heeft u toch meer baat bij een senior SEA-specialist? Wij denken mee.

 

Voordelen van Online Minds Een greep uit de smaken

De juiste strategische marketingacties

De allround online marketeer

Wanneer u een strategie wilt uitstippelen of op zoek bent naar een professionele projectmanager kan de online marketeer u helpen. De online marketeer heeft een brede kennis en zorgt ervoor dat de juiste strategische marketing acties uitgevoerd worden.

allround-online-marketeer

traffic-specialist

Vindbaar in de zoekmachines

De SEO-expert

Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie: het bijzondere speelveld tussen data analyse, technische kennis en content marketing. Zij zorgen voor zichtbare posities van uw producten en diensten in de organische zoekresultaten van Google.

Direct meer verkeer naar uw website

De Adwords-koning(in)

Paid traffic gegenereerd langs de gehele customer journey. Een goed gebouwde en onderhouden campagne zorgt voor een goede verhouding tussen klikprijs, bezoekersaantallen en het behalen van uw conversiedoelen. De Google AdWords specialist zorgt ervoor dat uw producten en diensten op de juiste plek worden getoond aan de juiste doelgroep, precies wanneer u dat wenst.

Voorbeeld functies

adwords

Onze voordelen op een rij

  • Pas alles betalen als beide partijen tevreden zijn.
  • Zorgen maken om wet- en regelgeving hoeft met ons niet, wij regelen het.
  • Een match is er bij ons altijd, door onze grote database.
  • Een referentiecheck is de standaard in onze procedure.

 

Contact

content-marketeer

Content Marketeer

Een goede content strategie is van groot belang bij uw online succes en dus het behalen van online ambities. Diverse marketingtechnieken worden toegepast door onze content marketeer om creatieve content te produceren en te verspreiden. Content creatie wordt gedaan in diverse vormen en via diverse mediakanalen. Zo zorgen wij ervoor dat u de doelgroep bereikt waar zij actief is. Met content marketing creëert u de behoefte naar meer.

 

Social media consultant

Interactie met uw volgers, (potentiële) klanten is belangrijk. Onze Social Media consultants creëren een strategie waarbij interactie en engagement met uw volgers centraal staan. De juiste inzet van Social Media zorgt voor een platform waar volgers terecht kunnen voor vragen maar ook een plek waar u brand awareness kan stimuleren.

social-media-consultant

conversie-specialist

 

Conversie optimalisatie specialist

De Conversie Optimalisatie Specialist doet er alles aan om meer te halen uit uw traffic. Maak van uw websitebezoekers kostbare bezoekers en breng de conversie omhoog. Dit is de kortste weg naar meer resultaat.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het formulier in.

Ervaren professionals

Juridisch alles geregeld

Uw vraag is leidend

Zie alles continu geregeld