Om de perfecte kandidaat voor u te vinden, vinden wij het belangrijk om een uitstekend beeld van uw vacature te krijgen.

_______

Job Analysis Service

JAS: onze manier om de juiste kandidaat te vinden

We horen u denken, ‘JAS?’ Ja, JAS. Job Analysis Service. Onze methode om een perfect beeld te krijgen van uw behoefte. Zodat we dit beeld kunnen koppelen aan de juiste kandidaat. Met onze JAS stellen wij kritische en relevante vragen waardoor we samen tot de juiste vacature komen waarmee we uw specialist gaan werven.

Online marketingbureau werving en selectie

Waarom werken wij met de JAS.

Elk bedrijf verlangt naar de juiste kandidaat, en wij zijn er van overtuigd dat deze bestaat voor uw bedrijf. Maar om de perfecte kandidaat voor u te vinden, is het voor ons essentieel om een goed beeld te krijgen van uw vacature. Graag komen wij bij u langs om dit beeld te vormen.

Voorbeeld JAS

Om u een idee te geven over wat wij nou precies komen doen als we de job komen analyseren, hieronder een paar vragen die wij mogelijk zouden kunnen stellen.

  • Met welke afdelingen krijgt de nieuwe medewerker te maken?
  • Wat maakt uw bedrijf uniek?
  • Wat zijn de verantwoordelijkheden bij deze functie?
  • Hoe ziet een dag in deze functie eruit?

Klinkt voor de hand liggend, maar vaak worden deze stappen overgeslagen. Door deze vragen in kaart te brengen, kunnen wij bij het eerste contactmoment met de kandidaten al beslissen of zij bij uw bedrijf passen of niet.

 

Vraag gratis presentatie aan

Ervaren professionals

Juridisch alles geregeld

Uw vraag is leidend

Zie alles continu geregeld