Verder in online marketing: een nieuw en uniek concept dat uw bedrijf dat zetje geeft

Het merk of bedrijf verder online uitbouwen. Het begint bij een strategisch team van online marketingprofessionals die met de juiste kennis en kwaliteiten meewerken aan uw ambities. Een “dream team” dat uw bedrijf helpt naar een volgende stap. Het samenstellen van een professioneel team is daarbij allesbehalve makkelijk. Iemand op papier kan zeer geschikt lijken, maar totaal niet passen bij het team of bedrijf. Het unieke en vernieuwende concept dat Online Minds heeft gelanceerd kan daarbij uitkomst bieden. Maak kennis.

Geen gedoe meer met verschillende soorten detacheringsbureaus of werving- en selectiebureaus: één online kennisbureau dat u precies kan voorzien in uw behoeften, het concept van Online Minds was ontstaan. Wie (regelmatig) zoekt naar uitbreiding zal dit zeker herkennen; soms is er behoefte aan tijdelijke inhuur, dan weer aan een vaste kracht. Het liefste een maatwerkcontract, want kiezen uit slechts een paar mogelijkheden is anno 2017 passé, toch? Online Minds biedt het u.

logo Online Minds

 

online marketingprofessional man

De vraag is leidend

Eén kennisbureau die uw marketingstrategie waarborgt, versterkt en waar u kunt rekenen op de besten uit het vak. Het sinds 2016 gelanceerde concept van Online Minds is een regelrechte behoefte uit de markt die met succes wordt ingevuld. Geen net aan passend dekseltje maar het complete plaatje is waar Online Minds zich op richt. De complete vraag met het oog op de toekomst, daar draait het om; niet het contract, locatie of wat dan ook. Of u nu zoekt naar een SEA-specialist, contentmarketeer of social media consultant, het competentieprofiel en het karakter passen bij uw bedrijf. Snel, goed en deskundig personeel op de manier zoals u dat wenst. Voor langere tijd of slechts een aantal dagen in de week maar wel met intensieve drive. In alles is uw vraag leidend.

In een continu veranderende wereld is snelheid onmisbaar

 

Met een actieve pool van online marketingprofessionals is er altijd een online kracht voor u beschikbaar. Met verschillende SEO-specialisten, AdWords experts en contentmarketeers in de pool, is snel schakelen altijd mogelijk. Een actieve community inzetbaar door het hele land. Fulltime of parttime, dagelijks, wekelijks of maandelijks. Hoe snel u ook uw online marketingafdeling wilt versterken, de kracht van Online Minds zit hem in het direct kunnen aanleveren van goede professionals die niet alleen u kunnen helpen bij het uitvoeren van de werkzaamheden maar écht passen bij uw bedrijf. Meedenken en meewerken aan uw bedrijfsstrategie zodat u ook met tijdelijke inhuur blijft werken aan uw online marketingdoelstellingen.

 

 

 

ervaren online marketingprofessional

Een actieve community: uw professionals altijd voorzien van up-to-date kennis

 

Online Minds kijkt met een heel ander concept naar het vraag en aanbod van zowel werkgevers als werknemers. Een belangrijk onderdeel hierin is het betrekken van de online marketingprofessionals bij de organisatie. Waar de meeste detacheringsbureaus en werving- en selectiebureaus niet verder gaan dan het aanbieden van een profiel, kijkt Online Minds verder dan dat. Online Minds biedt als een van de weinige online kennisbureaus een actieve community aan voor de online marketingprofessionals. Er worden regelmatig social nights georganiseerd waar het delen van kennis centraal staat. De online marketingprofessional is dan ook een onderdeel van Online Minds waar met zorg aandacht aan wordt besteed. Als Online Mind ben je dus betrokken bij een organisatie die online marketing in zijn geheel een stapje vooruit brengt.

 

 

 

 

Online Minds is uw oplossing!

Weten waarom? Vraag de presentatie aan

 

 

 

Vragen?

Bel 085-0654634

Ervaren professionals

Juridisch alles geregeld

Uw vraag is leidend

Zie alles continu geregeld