Online Minds: een online marketingbureau voor detachering, werving & selectie en meer

Een uniek concept in Nederland: Online Minds, een online marketingbureau gericht op detachering, werving & selectie maar ook op andere contractsvormen. De contractsvorm is niet de uitgangsbasis, de vraag van zowel de opdrachtgever als van de online marketeer wel. Online Minds richt zich niet als andere online marketingbureaus op kwantiteit (het invullen van de vacature) maar op de kwaliteit. Hieronder verstaan wij zowel voor opdrachtgever als online marketeer een perfecte match met uitzicht op een langdurige relatie!

Online Minds is relatief nieuw in online marketingland. Het online marketingbureau met detachering en andere contractsvormen als mogelijkheid, zag in 2016 de kans schoon om in te spelen op een dringende behoefte. Veel bureaus werken vanuit een oude gedachte, namelijk het vervullen van een vacature waar het opbouwen van een relatie al gauw op de tweede plaats wordt gezet. Online Minds zag de frustratie van opdrachtgevers die online marketeers aangeboden kregen die voldeden aan het profiel maar eigenlijk niet goed matchte met het bedrijf. Aan de andere kant de frustratie van online marketeers waar achteraf bleek dat de match slechts tijdelijk houdbaar bleek. Het concept leek geboren en tot nu toe een daverend succes.

Online marketingbureau succes

Waarmee maakt Online Minds het verschil?

Online Minds heeft in alles kwaliteit als doel. Veel passie voor het wegnemen van zorgen bij opdrachtgevers en voor online marketeers de zorg om uitdagende functies te vinden die uitstekend passen en een aanvulling zijn voor de online marketeer. Wat ons daarbij uniek maakt is dat wij geen online marketingbureau zijn die detachering en/of werving en selectie uitvoeren. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een contractsvorm geen leidend aspect mag zijn.

Online marketing is dus eigenlijk maatwerk. Daarnaast is online marketing iets wat continue verandert. Het up-to-date houden van de laatste kennis voor zowel opdrachtgevers als online marketeers heel erg belangrijk. We zijn daarom een van de weinige online marketingbureaus die kennis ook daadwerkelijk deelt. Een hechte community waar niet alleen kennis maar ook plezier en een band met elkaar opbouwen centraal staat.

Een kennisplatform met een hechte community

Online Minds kun je als het ware een online marketing kennisplatform noemen. Er worden regelmatig presentaties gegeven op zogeheten social nights. Een samenkomst van onze hechte community van online marketeers die kennis en ervaringen met elkaar delen. We zijn een online marketingbureau waar detachering mogelijk is, waar werving en selectie tot de mogelijkheden behoord maar waar een andere contractsvorm net zo goed tot de opties behoord. Kwaliteit voor een lange tijd, dat is waar het om draait.

 

De hechte community en gezellige social nights met kennis delen als doel, noemen wij vanzelfsprekend! Wil jij ook onderdeel worden van Online Minds? Word dan zelf makkelijk en snel een Online Mind! Schrijf je in en wij nemen contact met je op. Benieuwd waarvoor je bij Online Minds aan de slag kunt? Bekijk dan onze actuele vacatures.

 

Word een Online Minds: schrijf je in Actuele vacatures bekijken

 

Online marketingbureau werving en selectie

Online Minds helpt jou aan een baan die écht past!

 

 

 

Vragen?

Bel 085-0654634

Ervaren professionals

Juridisch alles geregeld

Uw vraag is leidend

Zie alles continu geregeld