Online marketing recruitment

pijltje

Dit is waarom Online Minds anders is

Online Minds bundelt krachten voor de beste mix

pijltje

U heeft een recruitmentbureau nodig dat de markt door en door kent. En dat is Online Minds ten voeten uit. Online Minds bundelt de krachten van een recruitment- en onlinemarketing-bureau, wat samen de ideale mix is. Wij koppelen social media managers, Adwords-specialisten, SEO-experts en content marketeers aan de juiste bedrijven. Van ervaren e-commercebedrijven tot ambitieuze groeiers die online kansen zien. Met samen meer dan 40 jaar ervaring weten we waarover we praten en kunnen wij zowel kandidaat als werkgever adviseren.

 

Voordelen Gratis presentatie

Unieke sociale infrastructuur

Werken met Online Minds is voor de professional meer dan alleen een klus. We vormen met z’n allen een enthousiast en gedreven team. We hechten aan onze sociale infrastructuur. Je bent lid van een community. Je ontmoet je vakgenoten op regelmatig door ons georganiseerde kennisavonden. Je babbelt wat bij op de sociale events die we 4 keer per jaar hosten. Of je gebruikt ons eigen sociale network om te sparren, feedback te vragen of te geven of gewoon even contact te zoeken. De ideale combinatie van het zelfstandig professional zijn en toch horen tot een professionele organisatie.

Inzet zoals u dat wilt

U heeft als (online) marketingmanager ervaring met het werken met bureaus. U loopt er echter telkens tegenaan dat belangrijke beslissingen vaak buiten uw blikveld genomen worden. Dat de werkzaamheden een richting opgaan die niet de juiste is. Heeft u de professionals bij u in de buurt dan kunt u scrummen, bijsturen, sparren en waarborgen dat uw strategie goed gevolgd wordt. En de lagere kosten zijn dan alleen maar een plezierig bij-voordeel.

Geen vervelende verrassingen

Als professional weet je dat als je een uitdaging oppakt dat die bij je past. Er is een gedegen inventarisatie aan vooraf gegaan. Jij bent de juiste persoon voor die klus, geen vervelende verrassingen halverwege het project, want wie kent die niet. Als werkgever weet u precies wat u te wachten staat en wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn een professionele organisatie waar het draait om vertrouwen en succes voor beide partijen.

Klinkt goed, hè?

Kom meer te weten en vraag onze presentatie aan

Partners

Online Minds: de naam is nieuw, de kennis niet. Online Minds is ontstaan uit de samenwerking van Webstijl en Talisman Software. Twee bedrijven die hun sporen meer dan verdiend hebben op het gebied van online marketing, detachering en bemiddelen van professionals. Talisman, www.talisman-software.nl, vier jaar geleden losgeweekt uit de Randstad organisatie en nu de belangrijke staffing speler in de Nederlandse markt. Webstijl, www.webstijl.nl, opgericht in 2004 heeft met meer dan 2000 campagnes alle online marketing facetten al goed in de hand. Onder andere door specialisaties als trafficgeneratie en conversie optimalisatie voert zij diverse succesvolle leadgeneratie campagnes.

Een vernieuwend concept, geïntroduceerd door twee ervaren partijen, waarbij bemiddeling van online expertise en online ambitie samenkomen.

 

Ervaren professionals

Juridisch alles geregeld

Uw vraag is leidend

Zie alles continu geregeld